0 items
€ 0
Zoeken

Melli Mello

Melli Mello beddengoed staat bekend om haar kleurrijke dessins en unieke samenstellingen van dessins. In de Melli Mello dekbedovertrekken en kussens worden diverse stijlen gemixt, wat een uniek plaatje oplevert. Romantische bloemen worden afgewisseld met tropische, paradijsachtige dieren of dierlijke prints en metallics worden gecombineerd met grafische patronen voor een modieuze, frisse look in de slaapkamer met het Melli Mello bedlinnen.

Melli Mello is naar het Franse “Méli Mélo” vernoemd, wat letterlijk “mix” betekent. Dit is precies wat dit merk inhoudt. Een prikkelende mix tussen diverse stijlen als romantisch, etnisch, grafisch en floral.

Melli Mello is een verfrissend merk, geïnspireerd op de wereldwijde globalisatie. Hierdoor is er een cross culture trend ontstaan en worden overzeese stijlen steeds meer toegankelijk en zelfs een belangrijk deel van ons dagelijks leven. Dit komt steeds weer terug in de kleurrijke dessins op de dekbedovertrekken en kussens van Melli Mello.

Mensen zijn tegenwoordig veel individualistischer georiënteerd en houden niet meer van één bepaalde stijl, maar vinden het leuk om stijlen te mixen. De mix van diverse stijlen komt goed naar voren in de dessins van Melli Mello, welke stuk voor stuk een unieke samenstelling zijn van romantisch, etnisch, grafisch en floral. Een unieke, eigenwijze stijl op de slaapkamer wordt gecreëerd met het kleurrijke beddengoed van Melli Mello.

4 producten gevonden

Melli Mello Genevieve dekbedovertrek
Nieuw
59,95
Melli Mello Funky Melange dekbedovertrek
Nieuw
59,95
Melli Mello Gauri dekbedovertrek
Nieuw
44,95
Melli Mello Floura dekbedovertrek
Nieuw
44,95
Characteristic
Veilig betalen
 

betaal online met uw eigen bank via een beveiligde verbinding

 
 
 
 
 
Characteristic
Betrouwbaar
 
 
 
 
 
 
 
Characteristic
Snelle levering
 

vóór 23.59 uur besteld,
morgen al bij u in huis!

 
 
 
 
 
Characteristic
Zichttermijn
 

gratis retourneren
binnen 30 dagen

 
 
 
 
 
Characteristic
Persoonlijke service
 

bel +32(0)3 808 4347
(werkdagen 09.00 tot 21.00 uur)

 
 
 
 
 

Bezorging

Ruim 2500 afhaallocaties

Uw bestelling afhalen bij UPS Access Points en PostNL-postkantoren. Ontvang zo ook eenvoudig 's avonds na werktijd uw pakketje.