0 items
€ 0
Zoeken

Bluebellgray

Bluebellgray beddengoed bestaat sinds het jaar 2009 en is opgericht door Fiona Douglas, voormalig studente van de Glasgow School of Art. Haar liefde voor bloemen en kleuren is de basis voor haar bijzondere collectie beddengoed Bluebellgray.

Ieder ontwerp bij Bluebellgray bedlinnen is stuk voor stuk met de hand geschilderd voordat het geprint wordt op natuurlijke stoffen waar het Bluebellgray bedlinnen van wordt gemaakt. Door deze speciale printmethode komt ieder kleurtje en iedere penseelstreek tot zijn recht. De florale aquarelprints op het Bluebellgray slaaptextiel zijn stuk voor stuk een gebalanceerde mix tussen vintage en moderne abstractie.

Bluebellgray is in het leven geroepen voor mensen die op zoek zijn naar iets unieks. De visie van Bluebellgray is dan ook om iets unieks te creëren en niet mee te gaan in de massaproductie van tegenwoordig. Bij Bluebellgray wordt de nadruk gelegd op kwaliteit, zorgvuldigheid en exclusiviteit. Er wordt dan ook op toegezien dat de beste materialen worden gebruikt voor de productie van het Bluebellgray bedlinnen en dat er met zorgvuldigheid wordt gehandeld bij Bluebellgray. 

4 producten gevonden

Bluebellgray Meadow Butterfly dekbedovertrek
Nieuw
189,95
75,95
Bluebellgray Tetbury Meadow dekbedovertrek
Nieuw
169,95
99,95
Bluebellgray Devon dekbedovertrek
Nieuw
189,95
75,95
Bluebellgray Canna dekbedovertrek
Nieuw
169,95
159,95
Characteristic
Veilig betalen
 

betaal online met uw eigen bank via een beveiligde verbinding

 
 
 
 
 
Characteristic
Betrouwbaar
 
 
 
 
 
 
 
Characteristic
Snelle levering
 

vóór 23.59 uur besteld,
morgen al bij u in huis!

 
 
 
 
 
Characteristic
Zichttermijn
 

gratis retourneren
binnen 30 dagen

 
 
 
 
 
Characteristic
Persoonlijke service
 

bel +32(0)3 808 4347
(werkdagen 09.00 tot 21.00 uur)

 
 
 
 
 

Bezorging

Ruim 2500 afhaallocaties

Uw bestelling afhalen bij UPS Access Points en PostNL-postkantoren. Ontvang zo ook eenvoudig 's avonds na werktijd uw pakketje.